راهنمای مصرف گانودرما قرمز خشک

وزن: 100گرم (حاوی ساقه، چتر و اسپور) در مکانی خشک و دور از رطوبت نگهداری شود.

بر اساس برخی منابع علمی، مصرف گانودرما در موارد زیر توصیه نمیشود:

  •  در زمان بارداری و شیردهی بانوان
  • در صورت مصرف داروهای رقیق کننده خون
  • دو هفته قبل و پس از جراحی
  • در صورت مصرف داروهای کاهنده سیستم ایمنی بدن و پیوند عضو از سایر افراد

نکات مهم:

  • میزان توصیه شده برای مصرف گانودرمای خشک بنابر منابع متعدد علمی بین 2 تا 5گرم (حدود یک قاشق چای خوری) در روز است و مصرف بیش از 10گرم مجاز نیست.
  • بهتر است آن دسته از کسانی که افت فشارخون یا بیماری قندی دارند دمنوش گانودرما را به دو یا سه وعده قسمت کنند وبا فاصله زمانی حداقل چهار ساعت میل نمایند.
  • برای اثرگذاری و جذب بیشتر بهتر است دمنوش گانودرما را با معده خالی و بصورت ناشتا میل نمایید
  • برای بهبود سریعتر بیماریهای مربوط به خودایمنی نباید میزان مصرف قارچ را افزایش داد.

روش های پیشنهادی برای آماده سازی و مصرف گانودرما:

  1. روش اول:

یک ظرف حدود 5 لیتری پر از آب را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید.

صد گرم پودر قارچ را داخل آن بریزید و درب آن را ببندید و 24 ساعت صبر کنید.

سپس با حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار مایع به کمی بیشتر از یک لیتر کاهش یابد و سپس شعله را خاموش کنید.

پس از سرد شدن آن را داخل حفره های دو عدد جا یخی (جمعاً 32 حفره) ریخته و در فریزر بگذاید.

اکنون شما می توانید از هر تکه یخ برای مصرف روزانه خود استفاده نمایید.

  1. روش دوم:

یک پارچ آب را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

آب جوشیده شده را داخل یک فلاسک بریزید.

به مقدار لازم پودر قارچ گانودرما به داخل فلاسک بیافزایید.

درب فلاسک را ببندید 8 الی 10 ساعت منتظر بمانید تا محتویات قارچ به داخل آب گرم خارج شود.

محتویات فلاسک را داخل یک ظرف ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید، مقداری که در حد یک لیوان مایع باقی بماند.

دمنوش به دست آمده را از صافی بگذرانید، تفاله را دور بریزید.

دمنوش شما آماده است، هر روز یک لیوان دمنوش به این روش آماده و مصرف نمایید.

سفارش قارچ گانودرما